[list=1]
[*][b]Adınız: Yavuz[/b]
[*][b]STEAM_ID: [/b]STEAM_0:0:198059268
[*][b]Oyun içi isminiz: Power[/b]
[*][b]Kaç Yaşındasınız ([/b][b]Yaş limiti +14'dür.):[/b][b] 15[/b]
[*][b]Oyun içi hiç ceza ald?n?zm?? [/b][b](kick,ban,warn) Hayır[/b]
[*][b]Daha önceden başka bir sunucuda Deneyim sahibi oldunmu? Evet[/b]
[*][b]Evet ise bu Sunucuların isimleri: (Hayır ise soruyu atla) :[/b]
[*][b]Stack JedivsSith [admin]
Osmanli Gaming [admin]
Enforce RP [kurucu yrd]
Gladux RP [kurucu yrd]
FreemanRP [admin]
DestinyRP [mod]
SpartaRP [Basadmin][/b]
[*][b]Serverde gerekirse Rehberlik yapmayı kabul ediyormusun? (yeni oyunculara konsepti anlatma görevi) Tabikide kabul ediyorum.[/b]
[*][b]Neden STAFF'a dahil olmak istiyorsun:Oyuncuların yardıma ihtiyaca olduğunu düşündüğüm ve sunucunun da gelişme sürecinde yetkililerden çıkan fikirlerle gelişebileceğini düşündüğümden.[/b]
[*][b]Mikrafonunuz var mı?: Var[/b]
[*][b]Haftada kaç saat sunucumuzda olabilirsiniz? Haftada 10-15 saat gibi bir süre olabileceğimi düşünüyorum.[/b]
[*][b]Discord kullanıyor musunuz?: Evet[/b]
[*][b]Staff olduktan sonra sabırlı ve soğuk kanlı olmanız gerekiyor bunu yapabilir misiniz?: Olabileceğimi düşünüyorum.[/b]
[*][b]*Neden diğerleri değil de sen ? Sunucuda oyuncuların halinden en çok anlayan yetkililerden biri olabileceğimi düşünüyorum.[/b]
[*][b]STAFF'a dahil olduıunda yapman gereken sorumlulukları kabul ediyormusun?[/b] Evet
[*]Ne olarak katılmak istiyorsunuz ?(Event Manager veya Rehber) Moderatör
[*]Admin Menu kullandınız mı? Admin komutlarını ve menüyü ne derece biliyorsunuz? (iyi, Orta, Az):Cok iyi
[/list]
[list]
[*]Staff'a katılan kişiler mutlaka Forumda ve Sunucularda aktif olmalı ve işini ciddiye almalıdır ciddi olmayan ve yüksek rütbelileri tarafından verilen görevleri eksiksiz yerine getiremeyen kişilere gerekli ceza uygulanır(Rütbe düşürme Uzaklaıtırma STAFF'tan Kovulma). Ayrıca RP Deneyimine sahip olmalı, sabırlı olmalı, Sunucuya uzun süre giremeyecekse üst rütbelilere bildirebilmeli, Oyunculara rehberlik edebilecek birisi olması, Oyun Kurallarını bozanları uyarma gibi görevleri çok ciddiye alması Guardian Ailesi olarak önem taşımaktadır eğer buradaki şartlarş okuyup bunların hepsini yapabilirim dedikten sonra cevabınızı veriniz.
[*][u][b][i]CEVABINIZ [/i][/b][/u] Kabul ediyorum
[*]Burdaki formu kendi isteğimle eksiksiz ve yanlış bilgi olmadan tamamladım.
[*][u][i][b]CEVABINIZ [/b][/i][/u] Burdaki formu kendi isteğimle eksiksiz ve yanlış bilgi olmadan tamamladım.
[/list]
- Adınız: Yavuz
- STEAM_ID: STEAM_0:0:198059268
- Oyun içi isminiz: Power
- Kaç Yaşındasınız (Yaş limiti +14'dür.): 15
- Oyun içi hiç ceza ald?n?zm?? (kick,ban,warn) Hayır
- Daha önceden başka bir sunucuda Deneyim sahibi oldunmu? Evet
- Evet ise bu Sunucuların isimleri: (Hayır ise soruyu atla) :
- Stack JedivsSith [admin]
Osmanli Gaming [admin]
Enforce RP [kurucu yrd]
Gladux RP [kurucu yrd]
FreemanRP [admin]
DestinyRP [mod]
SpartaRP [Basadmin]
- Serverde gerekirse Rehberlik yapmayı kabul ediyormusun? (yeni oyunculara konsepti anlatma görevi) Tabikide kabul ediyorum.
- Neden STAFF'a dahil olmak istiyorsun:Oyuncuların yardıma ihtiyaca olduğunu düşündüğüm ve sunucunun da gelişme sürecinde yetkililerden çıkan fikirlerle gelişebileceğini düşündüğümden.
- Mikrafonunuz var mı?: Var
- Haftada kaç saat sunucumuzda olabilirsiniz? Haftada 10-15 saat gibi bir süre olabileceğimi düşünüyorum.
- Discord kullanıyor musunuz?: Evet
- Staff olduktan sonra sabırlı ve soğuk kanlı olmanız gerekiyor bunu yapabilir misiniz?: Olabileceğimi düşünüyorum.
- *Neden diğerleri değil de sen ? Sunucuda oyuncuların halinden en çok anlayan yetkililerden biri olabileceğimi düşünüyorum.
- STAFF'a dahil olduıunda yapman gereken sorumlulukları kabul ediyormusun? Evet
- Ne olarak katılmak istiyorsunuz ?(Event Manager veya Rehber) Moderatör
- Admin Menu kullandınız mı? Admin komutlarını ve menüyü ne derece biliyorsunuz? (iyi, Orta, Az):Cok iyi
- Staff'a katılan kişiler mutlaka Forumda ve Sunucularda aktif olmalı ve işini ciddiye almalıdır ciddi olmayan ve yüksek rütbelileri tarafından verilen görevleri eksiksiz yerine getiremeyen kişilere gerekli ceza uygulanır(Rütbe düşürme Uzaklaıtırma STAFF'tan Kovulma). Ayrıca RP Deneyimine sahip olmalı, sabırlı olmalı, Sunucuya uzun süre giremeyecekse üst rütbelilere bildirebilmeli, Oyunculara rehberlik edebilecek birisi olması, Oyun Kurallarını bozanları uyarma gibi görevleri çok ciddiye alması Guardian Ailesi olarak önem taşımaktadır eğer buradaki şartlarş okuyup bunların hepsini yapabilirim dedikten sonra cevabınızı veriniz.
- CEVABINIZ Kabul ediyorum
- Burdaki formu kendi isteğimle eksiksiz ve yanlış bilgi olmadan tamamladım.
- CEVABINIZ Burdaki formu kendi isteğimle eksiksiz ve yanlış bilgi olmadan tamamladım.